Garantie

Garantie pentru curățare filtru particule DPF/FAP

Pentru fiecare Filtru de particule DPF/FAP curatat de SC. GORDIUS IMPEX SRL este emis un Certificat de Garantie si o Nota de Constatare.

Garantia  este de 18 luni fara limita km!

Rezultatul final si starea filtrului de particule dupa curatare putem sa va spunem , atunci cand filtrele de particule sunt scoase din aparate! 

Unele filtre de particule nu arata semne de uzuri vizuale inainte de curatare pentru ca elementul filtrant si crapaturile in catalizator sunt pline de funingine! Firma Gordius Impex nu isi asuma raspunderea pentru aceste filtre de particule!!!

-Gordius Impex nu isi asuma raspunderea pentru senzorii care sunt trimise impreuna cu filtru particule!!!

-La scoaterea senzorilor  exista riscul ca acestea sa se distruga!

Garantia este valabil daca se respecta toate cerintele care sunt scrise in  certificatul de garantie. Dupa curatarea filtrului DPF/FAP in toate cazurile este necesar testarea masini cu un tester compatibil cu autoturismul dvs.

Garantia este valabila numai daca rezultatul testului este atasat langa certificatul de garantie.Daca nu este posibil tiparirea testului atunci faceti o poza cu telefonul mobil si trimiteti prin email: particulefiltre@gmail.com

Garantia nu este valabila daca Filtru de Particule se infunda din probleme cauzate de defectiune motor, senzori (temperatura, presiune), turbosuflanta, injectoare motor si valva EGR! La VW, Audi, Mercedes si BMW este strict necesar schimbarea senzorului de presiune diferential filtru particule si adaptare filtru particule !!

Dupa montarea pe masina a filtrului de particule curatat, trebuie facut un test amanuntit, verificat toti senzorii, valorile reale cu motorul pornit! Trebuie facut adaptare, reinvatat calculatorul ECU ca masina a primit filtru de particule nou!!!!

Daca nu sunt facute toate aceste teste, atunci filtru de particule se va infunda din nou!

Costurile de transport pentru Filtre de Particule care sunt in garantie  suporta firma noastra!

FIRMA GORDIUS IMPEX asigura servicii POST GARANTIE la preturi cu  discount pana la 50%!!!