Despre Noi

SC. GORDIUS IMPEX SRL. A FOST INFIINTAT IN 2007 SI A FOST PRIMA FIRMA IN ROMÂNIA care a inceput curațarea filtrelor de particule DPF/FAP, catalizatoare camioane, rapid si ieftin, având  ca rezultat mii de clienți mulțumiți in toata tara!

Va rugam sa nu ne confundati cu alte firme care fac aceste servicii in 2-3 ore, firme care spala filtrele de particule DPF cu apa, chimicale sau cu orice alt lichid!

    Procedura de curatare oferit de firma noastra dureaza 20 ore in 6 faze de lucru dupa care oferim garantie 18 luni fara limita km. 

Cu procedura de curatare folosit de noi reusim sa curatam particulele de carbon nearse, lipite in interiorul elementului filtrant al filtrului de particule DPF/FAP,  care este imposibil de facut cu spalare cu apa, chimicale, benzina, motorina, nanomoleculare, ultrasunet etc.!!!

    Cu metoda noastră de curatare garantam un rezultat de 90-98%! Dupa serviciile oferite de firma noastra, filtrele de particule DPF/FAP ajung inapoi  la clienti in stare perfecta de funcionare , cu caracteristicile unei filtru de particule NOU! 
Avem o mare experienta si am imbunatatit in continuu procedurile cu care lucram.

  !!!!!!!!!! DUPA CURATARE FILTRELE DE PARTICULE NU SE TOPESC, NU SE DISTRUG ASA CUM SUSTIN UNELE SITEURI CARE ANULEAZA   DPF/FAP, DOAR CA SA FACA O REPUTATIE PROASTA DESPRE FIRMA NOASTRA !!! ACELE FILTRE SE TOPESC CARE AU FOST CURATATE PE MASINA SAU SPALATE CU DIFERITE CHIMICALE, SPRAYURI, APA, BENZINA, MOTORINA ETC., PENTRU CA MAJORITATEA PARTICULELOR DE CARBON NEARSE RAMAN BLOCATE IN INTERIORUL ELEMENTULUI FILTRANT BLOCAND TRECEREA LIBERA A GAZELOR FIERBINTI DE LA MOTOR!!!!!!

    Curatarea si regenerarea filtrelor de particule DPF/FAP este facut in aparate performante de ultima generatie, care lucreaza cu aer fierbinte si presiune intre 60-100 BAR. Curatarea filtrelor de particule in aceste aparate dureaza in medie 11 – 20 ore in 6 faze!


    După scoaterea filtrelor de particule din aparat ,urmează o regenerare cu o soluție specială la presiune mare, care elimină ultimele impurități, depuneri rămase în filtru!

   Ultima tratare cu soluție specială este urmat cu 120 minute uscare in cuptor la 400-550 grade, după care piesa este răcită cu aer comprimant!

    ATENTIE!!! Nu toate filtrele de particule se pot curata. Daca, dupa constatare observam ca filtru de particule DPF/FAP prezinta urme de uzuri, este ars, topit sau lipsesc bucati din el nu incepem procedura de curatare.

Sunt cazuri cand dupa prima verificare vizuala, nu observam ca catalizatorul sau elementul filtrant  in DPF/FAP este crapat, uzat din cauza ca este incarcat cu cenusa si funingine. Starea acestei filtre de particule comunicam clientului a doua zi dupa ce facem o verificare mai amanuntita!

 NU curatam filtre de particule care au fost curatate, spalate in aparate care lucreaza cu lichid si presiune aer!!!
Nu curatam filtre de particule care au fost curatate la alte firme sau au fost spalate.

Primim zilnic filtre de particule distruse care au fost curatate cu aceaste metode! 

   Comercializam Filtre Particule noi after market la cel mai bun pret din tara cu garantie 18 luni!!!

    Filtre Particule DPF/FAP noi gasiti pe:  www.filtruparticule.ro