Despre Noi

SC. GORDIUS IMPEX SRL. A FOST PRIMA FIRMA IN ROMÂNIA, infiintat in 2008, care a inceput curațarea filtrelor de particule DPF/FAP, catalizatoare camioane, rapid si ieftin, având  ca rezultat mii de clienți mulțumiți in toata tara!

    Folosim o metodă de curatare foarte complexă cu care reusim sa curatam particulele de carbon nearse, lipite in interiorul elementului filtrant al filtrului de particule DPF/FAP ,  care este imposibil de facut cu spalare cu apa, chimicale, benzina, motorina, nanomoleculare, ultrasunet etc.!!!

    Cu metoda noastră de curatare garantam un rezultat de 90-99%! Dupa serviciile oferite de firma noastra, filtrele de particule DPF/FAP ajung inapoi  la clienti in stare perfecta de funcionare , cu caracteristicile unei filtru de particule NOU! 

  !!!!!!!!!! DUPA CURATARE FILTRELE DE PARTICULE NU SE TOPESC, NU SE DISTRUG ASA CUM SUSTIN UNELE SITEURI CARE ANULEAZA   DPF/FAP, DOAR CA SA FACA O REPUTATIE PROASTA DESPRE FIRMA NOASTRA !!! ACELE FILTRE SE TOPESC CARE AU FOST CURATATE PE MASINA SAU SPALATE CU DIFERITE CHIMICALE, SPRAYURI, APA, BENZINA, MOTORINA ETC., PENTRU CA MAJORITATEA PARTICULELOR DE CARBON NEARSE RAMAN BLOCATE IN INTERIORUL ELEMENTULUI FILTRANT BLOCAND TRECEREA LIBERA A GAZELOR FIERBINTI DE LA MOTOR!!!!!!

    Curatarea si regenerarea filtrelor de particule DPF/FAP este facut in aparate performante de ultima generatie, care lucreaza cu aer fierbinte si presiune intre 30-125 BAR. Curatarea filtrelor de particule in aceste aparate dureaza in medie 11 – 20 ore in 4 faze!


    După scoaterea filtrelor de particule din aparat ,urmează o regenerare cu o soluție specială la presiune mare, care elimină ultimele impurități, depuneri rămase în filtru!

   Ultima tratare cu soluție specială este urmat cu 120 minute uscare in cuptor la 500 grade, după care piesa este răcită cu aer comprimant!

    ATENTIE!!! Nu toate filtrele de particule se pot curata. Dupa observam dupa constatare ca filtru de particule DPF/FAP prezinta urme de uzuri, este ars, topit sau lipsesc bucati din el nu incepem procedura de curatare.

Sunt cazuri cand dupa prima verificare vizuala, nu observam ca catalizatorul sau elementul filtrant  in DPF/FAP este crapat, uzat din cauza ca este incarcat cu cenusa si funingine. Starea acestei filtre de particule comunicam clientului a doua zi dupa ce facem o verificare mai amanuntita!

 NU curatam filtre de particule care au fost curatate, spalate in aparate care lucreaza cu lichid si presiune aer!!!

Zilnic primim filtre de particule distruse care au fost curatate cu aceasta metoda! 

   Comercializam Filtre Particule noi after market la cel mai bun pret din tara cu garantie 14 luni!!!

    Filtre Particule DPF/FAP noi gasiti pe: www.filtruparticule.ro